شنبه 21 شهريور 1405 - Sat 12 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 271109
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1400 - 17:53

    بازداشت ده‌ها عراقی در مرز بلاروس- لهستان/ هشدار ورشو درباره بزرگترین هجوم مهاجران به مرز

    مقامات لهستان اعلام کردند، ده‌ها مهاجر غیرقانونی توانسته‌اند از بلاروس به مرزهای این کشور وارد شوند. آنها هشدار دادند، مقدمات برای بزرگترین نفوذ یا هجوم مهاجران طی امروز، یکشنبه در جریان است.

     بازداشت ده‌ها عراقی در مرز بلاروس- لهستان/ هشدار ورشو درباره بزرگترین هجوم مهاجران به مرز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا،  پلیس لهستان در توییتر نوشت: حدود ۵۰ مهاجر به مرزهای کشور هجوم آورده و در ساعت پنج عصر روز گذشته در منطقه ستارزین مستقر شدند.

    پلیس افزود: نیروهای پلیس در جریان عملیات جستجوی مهاجران غیرقانونی که از مرزها رد شده بودند ۲۲ شهروند عراقی را بازداشت کردند.

    پلیس همچنین اعلام کرد، روز شنبه چهار تن، یک لهستانی، یک سوری و دو گرجستانی را بازداشت کرده است. اتهام آنها کمک به عبور غیرقانونی از مرزها برای انتقال ۱۳ تن بوده که از مرزها رد شدند.

    در عین حال وزارت دفاع لهستان، ارتش بلاروس را مسؤول سنگ اندازی به سربازان لهستانی مستقر در مرزها طی امروز دانست.

    گارد مرزی لهستان در توییتر درباره اقدامات مرزی طرف بلاروسی در اطراف گذرگاه کوزنیتسا برای بزرگترین نفوذ مهاجران به مرزهایش هشدار داد.

    گارد مرزی لهستان مدعی است، افزایش حضور نیروهای ویژه بلاروسی در این محدوده و تحرکات در صفوف مهاجران تجمع کرده در آنجا را رصد کرده و تعدادی از چادرهای برپا شده برای اسکان مهاجران برچیده شده‌اند.

    گارد مرزی لهستان، مقامات بلاروس را متهم کرد مهاجران را با گاز اشک آور و تجهیزات دیگر مجهز کرده و تعلیماتی برای عبور از مرزها به آنها داده است.

    گارد مرزی لهستان افزود، آماده برخورد با هرگونه هجوم احتمالی مهاجران است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما